Direktlänk till inlägg 15 december 2009
Här kommer receptet!
Och är man allergisk mot nötter så är det bara att stryka dem. :)
Utgå från detta grundrecept och modifiera efter smak.
6 dl havregryn
4 dl rågflingor
1dl solrosfrön
1 dl linfrö
en näve valfria nötter (vi tog lite mer)
1 msk kanel
3 msk olja
1,5 dl vatten
2 msk honung eller sirap
Blanda olja, vatten och sirap i en separat bunke och de torra ingredienserna i en annan. Häll sedan över vattenblandningen över torrvarorna.
Rosta 30 min i långpanna på 200 grader. Vänd och rör om ofta så att det inte bränner i kanterna.
Låt svalna en aning och sedan är müslin klar! :)
Servera med yoghurt/fil och tex. kiwi och äpple skuret i små bitar som vi åt, alternativt lite torkad frukt/bär eller russin eller njut den som det är! =)
Då ska jag försöka snurra igång den här sidan också! Här kommer jag lägga ut lite roliga saker om sånt vi har gjort och ska göra! På agendan ikväll är det bakning och voltige som gäller! ...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
|||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 |
20 |
|||
21 | 22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 |
||||||
|